We are Taurus - We are your unique partner

Бидете дел од "планинарскa" работилница: Како да се справиме со Банките?
28.06.2017; 17 часот.

Наменето за "планинарски" компании

Promo code: Пари06;

Промотивна цена: 950 МКД (Редовна цена: 2.000 МКД).

Ограничен број на места. 

 

Агенда:
16.45ч: Пријава на учесници
17.00 - 18.00 - Компании vs Банки? Што се бара од нас?
18.00 - 18.15 - Кратка бреинсторм сесија - Клучни предизвици
18.15 - 18.30 - Пауза
18.30 - 19.15 - Кругот е решението - Сесија Прашања и одговори.
Пријави најдоцна до 26.06 на taurusglobe@gmail.com или на тел: 078666808
 

Програми на Центарот за финансиска интелигенција

 

 КРЕИРАЈ          ИНВЕСТИРАЈ         ЗАРАБОТИ        РАСТИ